BOSS hotel Purmerend, Zuidoostbeemster (20km boven Amsterdam)
Bel ons: 029 94 23 748
Purmerenderweg 167 Zuidoostbeemster Bekijk op de kaart
 
Hotel Purmerend

Meer over ons Hotel

BOSS Hotel Purmerend

Bent u op zoek naar een voordelig hotel in Purmerend, op slechts 20km van Amsterdam? Dan bent u bij BOSS hotel aan het juiste adres. Of u nu een feestje heeft in ons restaurant, of een kamer zoekt waarvandaan u de prachtige omgeving kunt verkennen.

De kamers van BOSS hotel zijn eenvoudig ingericht met eenpersoons bedden, verwarming, minibar en kast voor uw kleding. Daarnaast beschikt elke kamer over gratis WiFi en kabeltelevisie. Sommige kamers beschikken over een eigen badkamer. Bij de overige kamers beschikt u over een wastafel en kunt u gebruik maken van de gedeelde sanitaire voorzieningen, bereikbaar vanuit de hal waaraan ook de kamer ligt.

Vanwege de voordelige prijsstelling, is BOSS Hotel ook zeer geschikt wanneer u gedurende langere tijd een kamer zoekt. Omdat BOSS Hotel op nog geen 3 kilometer van treinstation Purmerend Overwhere ligt, is bijvoorbeeld forenzen naar Amsterdam geen enkel probleem.

Zoekt u een schone kamer met een comfortabel bed, tegen een aangename prijs, dan hopen we u binnenkort in ons hotel te mogen verwelkomen.

Heeft u vragen of speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag.

Direct Reserveren

Neem contact met ons op en vertel ons welk kamertype u wenst, wanneer u wilt verblijven en met hoeveel personen. We nemen dan snel contact met u op.

Actueel Nieuws