BOSS hotel Purmerend, Zuidoostbeemster (20km boven Amsterdam)
Bel ons: 029 94 23 748
Purmerenderweg 167 Zuidoostbeemster Bekijk op de kaart
 
Aanbieding Hotel Purmerend

Actueel Nieuws

16 Nov 2013

Kerst 2013

Kerst vieren in de buurt van Amsterdam, maar toch net buiten de drukte? Kom naar BOSS hotel Purmerend!

Ook dit jaar bereidt ons restaurant met Kerst weer meer dan 100 verschillende gerechten! Kijk voor meer informatie op www.bossrestaurants.nl.

6 Nov 2012

Kerstmenu 2012

Ook dit jaar kunt u Kerst vieren bij BOSS in Purmerend. Geniet van ons luxe kerstmenu, eventueel in combinatie met een overnachting in ons hotel.

Meer over BOSS Restaurant leest u op de pagina Restaurant.

20 Dec 2011

BOSS Hotel Purmerend opent haar deuren

Enige tijd na de officiële opening van het restaurant, is nu ook Boss Hotel Purmerend officieel geopend. Het hotel beschikt over 11 kamers, voorzien van een eigen badkamer, of van een wastafel en gedeelde faciliteiten op de gang.

Alle kamers beschikken over een minibar, verwarming, gratis WiFi en kabel-tv.

Graag tot ziens bij BOSS Hotel!

15 Nov 2011

BOSS sushi en grill geopend in Purmerend

Vanaf heden kunt u bij Boss restaurant Purmerend terecht voor lekker verse sushi, volgens onze succesvolle All You Can Eat formule.

Boss Purmerend is gevestigd in het pand waar zich voorheen "De Nieuwe Tuinbouw" bevond. Een verbouwing heeft ervoor gezorgd dat u hier nu een avond in Japanse sferen kunt doorbrengen, genietend van al het lekkers dat de Japanse keuken te bieden heeft.

Sushi restaurant Purmerend beschikt naast het restaurant ook over een hotel met 11 kamers. Op het terrein is ruim gratis parkeerruimte aanwezig.

Actueel Nieuws